Marius Șumudică a primit încă o suspendare

Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat joi pentru încă două meciuri pe antrenorul Astrei. Tehnicianul campioanei a primit și o amendă de 6.000 de lei pentru gesturile obscene adresate suporterilor la meciul cu ASA Târgu Mureș, câștigat cu 4-1 în play-off-ul Ligii Întâi.

Șumudică declară pentru “Gazeta Sporturilor” că nu înțelege verdictul, fiindcă el a venit cu dovezi video că nu a făcut acele gesturi și membri comisiei i-au dat dreptate. “Au anunțat decizia peste 3 săptămâni și au dat intenționat două etape, ca să nu fac recurs”, adaugă antrenorul.

Primul meci la care Marius Șumudică nu va sta pe banca Astrei va fi cel din Supercupa României, iar al 2-lea poate fi contorizat după perioada de suspendare de două luni, primită în “scandalul pariurilor”.

Amintim, după ce FRF a anunțat că pedeapsa pentru pariuri va intra în vigoare de la începutul sezonului următor, Șumudică a declarat că s-ar putea folosi de o “portiță” de scăpare. Mai exact, să plece la o formație din Cipru pe perioada verii, să își ispășească acolo suspendarea, apoi să fie concediat și să revină la Astra cu dreptul de a sta pe bancă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS