Marius Șumudică a fost ținta unor insulte rasiste la un post TV din Turcia

La o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, antrenorul român al celor de la Gaziantep, Marius Şumudică, a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia. Astfel, un comentator sportiv și-a ieșit din fire și l-a numit pe antrenorul român „țigan” și ”cerșetor”.

Marius Şumudică a dezvăluit că se simte insultat chiar de către conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului.

Acest lucru l-a înfuriat pe Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV turc. Reacţia sa a fost, însă, una extrem de jignitoare la adresa antrenorului român. L-a numit pe Marius Şumudică „ţigan” şi „cerşetor”.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Marius Şumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019, echipă care e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică a cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS