Confidenţialitate

Marius Manole: „Trebuie să ne vaccinăm. Când suntem toți în aceeași oală, trebuie să luăm toți aceleași măsuri ca țara să meargă mai departe”

Marius Manole a spus în emisiunea „Piața Victoriei” de la Europa FM, luni, 25 octombrie 2021, că s-a abținut o bună perioadă de timp să vorbească de vaccinare, despre vaccinați sau nevaccinați, iar apoi și-a dat seama că „este o prostie” să nu vorbească despre asta.

„M-am abținut foarte mult să am o părere despre ce înseamnă vaccin, vaccinați și nevaccinați și mi-am dat seama că este o prostie. Trebuie să ne vaccinăm. Eu am zis că fiecare om trebuie să aleagă, dar are dreptul să aleagă când este vorba numai de sănătatea lui. Dar când suntem toți în aceeași oală și când toți trebuie să luăm aceleași măsuri ca țara să meargă mai departe, ca noi să fim sănătoși într-o țară, atunci nu mai e cale de…”, a spus Marius Manole.

Citește și: Mesajul lui Marius Manole pentru cei cărora le este frică de vaccinul anti-COVID: „Trebuie să avem puțină încredere în medici”