Confidenţialitate

Marius Manole: „Dacă interesa pe cineva cu adevărat de oameni și situația economică a țării, guvernul ar fi luat niște măsuri nepopuliste”

Marius Manole a vorbit luni, 25 octombrie 2021, la Europa FM, în emisiunea „Piața Victoriei”, despre cele două crize cu care se confruntă România în acest moment, cea politică și cea sanitară. Actorul a spus că dacă politicienii români ar fi fost interesați cu adevărat de oameni și de situația economică a țării, ar fi adoptat un set de măsuri nepopuliste. „Chiar dacă ar fi pierdut procente, măcar am fi ieșit cu fruntea sus de aici”, a spus Marius Manole.

„Dacă interesa pe cineva cu adevărat oamenii și situația economică a țării, guvernul care a fost ar fi luat niște măsuri nepopuliste. Oricum au pierdut procente, deci probabil că ar fi pierdut mai mult, dar cred că am fi ieșit cu fruntea sus de aici. Și poate că nu ar fi pierdut mai mult. Bine, nu am fi avut termen de comparație. Adică nu ne-am fi dat seama cât de rău ar putea să fie dacă ar fi fost bine”, a spus Marius Manole la Europa FM.

Marius Manole: „Dacă domnul Iohannis nu și-ar fi dorit atât de mult ca domnul Cîțu să fie prim-ministru și dacă ei împreună nu și-ar fi dorit ca domnul Cîțu să fie președintele PNL, situația ar fi stat cu totul altfel”

„Dacă oamenii se gândeau din aprilie, când am fi știut că vine valul patru. Dacă oamenii nu se agățau atât… dacă domnul Cîțu, ce să mai spunem oamenii că până la urmă de cine ne ascundem, dacă domnul Cîțu nu și-ar fi dorit atât de tare să fie prim-ministru și dacă domnul Iohannis nu și-ar fi dorit atât de mult ca domnul Cîțu să fie prim-ministru și dacă ei împreună nu și-ar fi dorit atât de tare să fie președintele PNL, situația ar fi stat cu totul altfel. Cred că ar fi fost mult mai bine pentru România”, a spus Marius Manole la Europa FM.

Marius Manole: „Stai și te întrebi cum de se întâmplă schimbările astea de la o oră la alta, cum își imaginează că toată lumea e proastă, nimeni nu se prinde de nimic”

Actorul a spus că, inspirat de situația actuală din România, a realizat o piesă de teatru care se numește „Demnitate”, piesă care este pusă în scenă la Teatrul Avangardia.

„Am făcut și există, se numește Demnitate. Am făcut-o la Teatrul Avangardia și chiar cumva despre asta este vorba. Dar da, pare un exemplu de scenariu prost de film sau de teatru, dar prost, realmente prost. Nici măcar nu este o comedie bună. Stai și te întrebi cum de se întâmplă schimbările astea de la o oră la alta, cum își imaginează că toată lumea e proastă, nimeni nu se prinde de nimic”, a spus Marius Manole la Europa FM.

Citește și: Mesajul lui Marius Manole pentru cei cărora le este frică de vaccinul anti-COVID: „Trebuie să avem puțină încredere în medici”