Marius Constantin a revenit la Rapid

El a mai jucat in Giulesti din 2004 pana in 2011.

Fundasul central a semnat un contract pe 4 ani dupa ce s-a despartit de FC Vaslui, se pare, din cauza unui conflict cu antrenorul Marius Sumudica, cel din cauza caruia a si parasit Giulestiul anul trecut, pentru a juca doar 17 meciuri la echipa lui Adrian Porumboiu.

George Copos asteapta acum cu nerabdare raspunsul lui Paul Codrea, caruia spune ca i-a propus un contract pe doua sezoane. Mijlocasul in varsta de 31 de ani este liber dupa expirarea intelegerii cu Siena si revine in Liga Intai dupa 11 sezoane petrecute in Italia. Patronul Rapidului a confirmat si interesul pentru atacantul Sportului Studentesc, Costin Curelea dar precizeaza ca nu stie care sunt sansele de reusita ale transferului.

In fine,George Copos se tine tare in privinta portarului Dani Coman si repeta ca nu il va lasa sa plece la Anorthosis Famagusta daca nu va primi in schimbul sau 62 000 de euro, suma pe care cipriotii au anuntat ca nu sunt de acord sa o plateasca.

In alta ordine de idei, Adrian Porumboiu i-a gasit deja inlocuitor lui Marius Constantin.

FC Vaslui l-a legitimat pe Charalambous Elias, un fundas cipriot in varsta de 31 de ani, cu 47 de selectii in echipa nationala si care sezonul trecut a fost coechipier cu dinamovistul Andrei Cristea la Karlsruhe, care a retrogradat in Liga a 3-a germana. Elias a evoluat doar in doua partide si a marcat doua goluri.