Confidenţialitate

Marile rețele comerciale cer Guvernului un răgaz de două zile pentru aplicarea programului redus al magazinelor | AUDIO

Reprezentanții marilor rețele comerciale cer Guvernului un răgaz de cel mult 2 zile pentru a putea aplica restricțiile anunțate ieri privind programul de lucru al magazinelor.

Guvernul a stabilit că în localitățile în care incidența cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 trece de 4 la mia de locuitori, doar în weekend, agenții economici trebuie să închidă magazinele la ora 20, când se oprește și circulația.

În localitățile în care rata de infectare a depășit 7,5 cazuri la mia de locuitori: circulația se oprește la 20.00, iar activitatea operatorilor economici la 18.00, pe tot parcursul săptămânii.

”Să avem posibilitatea să ne organizăm și să găsim formule care să ne ajute pe toți să trecem cât mai repede prin această situație, măcar 48 de ore ar fi un interval în care am putea, cât de cât, să reușim să fim mai pregătiți în contextul limitării programului de funcționare. În ceea ce privește aprivizionarea, există deja camioane pe rute”, a spus, la Europa FM, George Bădescu, director executiv al Asociatiei Marilor rețele comerciale din România.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.