Mariah Carey a trecut cu bine de New Year’s Rockin’ Eve 2018 – VIDEO

Dacă la începutul anului trecut Mariah Carey a avut mari probleme în a-și realiza spectacolul din New York la New Year’s Rockin’ Eve 2017, de data aceasta artista a apărut impecabil în fața mulțimii adunate în Times Square. Ea a urcat pe scenă cu aproximativ 20 de minute înainte de miezul nopții și de data aceasta a apărut cu o coregrafie minimă și fără dansatorii de anul trecut.

Pentru Mariah Carey au început să apară vești bune încă de pe finalul anului trecut. Single-ul ”All I Want For Christmas Is You”, interpretat de Mariah Carey, a reuşit să pătrundă între primele zece poziţii ale topului american Billboard Hot 100  în decembrie 2017, la mai bine de două decenii de când a fost lansată și difuzată, în mod tradițional, de posturile de radio și TV din întreaga lume în preajma sărbătorilor de iarnă.

Piesa a fost lansată în urmă cu 23 de ani, în 1994, şi, deşi s-a auzit la radiourile din toată lumea şi a fost difuzată de peste 217 milioane de ori pe plan mondial pe platforma de streaming Spotify, nu a ajuns niciodată pe primul loc în topurile din Statele Unite şi Marea Britanie.