Maria Nazionale în concert la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Pentru concertul Maria Nazionale de la Cluj-Napoca, din data de 5 octombrie, organizatorii au pregătit publicului câteva elemente inedite în plus faţă de spectacolul ce trebuia să aibă loc în primăvară

Artista italiană Maria Nazionale urmează să ajungă, pentru prima dată în România, în luna octombrie a acestui an. Organizatorii anunţă repunerea în vânzare a biletelor la concertul artistei de la Bucureşti şi Cluj-Napoca începând cu data de 7 august 2014.

Biletele achiziţionate pentru datele programate iniţial (13 mai – Bucureşti şi 15 mai – Cluj-Napoca) vor rămâne valabile pentru spectacolele din toamnă: 2 octombrie – Bucureşti, Sala Radio şi 5 octombrie – Cluj-Napoca, Sala Sporturilor ‘Horia Demian’.

Pentru concertul Maria Nazionale de la Cluj-Napoca, din data de 5 octombrie, organizatorii au pregătit publicului câteva elemente inedite în plus faţă de spectacolul ce trebuia să aibă loc în primăvară:

‘Sala Sporturilor se va transforma pentru o seară într-o poveste inspirată din Gomorra, filmul în care protagonista este chiar Maria Nazionale. Întreaga poveste napoletană va fi transpusă pe muzica Mariei, iar decorurile special aduse din Italia vor crea o atmosferă inedită şi vor ridica mult calitatea show-ului’, declară reprezentanții agenției Amprenta Advertising.

Maria Nazionale transmite și un mesaj tuturor celor care o așteaptă să ajungă în țară:’Sunt nerăbdătoare să ajung în România, am auzit multe lucruri frumoase despre această țară pe care îmi doresc demult să o vizitez. Chiar dacă, din păcate, din motive ce nu au ţinut de voinţa noastră, am fost nevoiţi să amânăm turneul meu, sper din suflet că vă voi găsi în număr mare în sălile de spectacol unde voi aduce cu mine puţin din spiritul napoletan. Vă promit o seară magică, presărată cu romantism, pasiune şi dragoste multă!’, declară Maria Nazionale despre turneul său în România.

Despre Maria Nazionale

‘Ciao, Ciao’ este cu siguranţa cea mai cunoscută piesă a artistei Maria Nazionale peste hotare, însă întreaga sa discografie a impresionat publicul datorită vocii sale puternice.

Pe parcursul carierei sale, Maria Nazionale a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul ‘Maria Nazionale Classic’, lansat în anul 2004 sub îndrumarea maeştrilor Peppe Vessichio şi Maurizio Pica, s-a bucurat de un succes remarcabil, reuşind să atragă laude din partea unor nume mari precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo.