Confidenţialitate

Maria Grapini: “Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura”

“Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura” – astfel sugerează Maria Grapini să verifice anchetatorii cum a incendiat ucigaşul din Caracal corpul fetei.

„Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcți sau indirecți? Nu cred în varianta dată de criminal și confirmată de IML!

Este dreptul meu de cetățean să cred sa nu, în instituții care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru!

Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă!

Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului! Voi cere, in calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Europarlamentarul PSD a scris aceste gânduri, sâmbătă, după ce DIICOT a anunțat rezultatele testelor ADN.

DIICOT anunță, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincăa rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Maria Grapini a deținut funcția de ministru delegat pentru IMM-uri în Cabinetul Ponta II, iar din 2014 este deputat în Parlamentul European. Ea a fost realeasă la ultimele alegeri europarlamentare, pe lista PSD.

Maria Grapini este membră în Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European.