Confidenţialitate

Marea Britanie: Suporterii revin pe stadioane, cu respectarea unor măsuri stricte | AUDIO

În acest weekend, publicul revine pe stadioane în Marea Britanie, în număr limitat. Suporterii trebuie să poarte măşti, să nu cânte prea mult şi să nu se îmbrăţişeze.

Măsurile asupra cărora au căzut de acord cei care conduc Premier League fac parte dintr-un plan mai amplu prin care vor să arate guvernului britanic că stadioanele nu sunt o sursă de infectare.

În jur de 20.000 de spectatori ar urma să ajungă în tribune până la finalul sezonului, dacă sunt respectate aceste măsuri.

La intrarea pe stadioane, fanilor li se va lua temperatura și vor fi informați să nu țipe, să nu cânte și să nu se ia în brațe. Suporterii trebuie să poarte în permanență mască de protecție și să stea la distanță de un metru unii de ceilalți.

Meciurile din Premier League sunt împărtite în 3 categorii. La cele care se joacă în zona de risc 1 pot intra pe stadioane până la 4.000 de fani.

Liverpool, West Ham, Tottenham şi Everton se numără printre cele zece cluburi din Premier League aflate în zona de risc 2, la meciurile cărora vor putea asista aproximativ 2.000 de fani. La meciurile cluburilor din zona de risc 3 nu vor putea asista spectatori.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Sonia Teodoriu