MAREA BRITANIE: Prinţesa Anne, campioana angajamentelor publice

Unica fiică a reginei Elisabeta a II-a rămâne cel mai harnic membru al familiei regale britanice, realizat în fiecare an în funcţie de numărul de zile lucrate în cadrul unor angajamente publice.

Prinţesa Anne, animată dintotdeauna de o puternică etică a muncii şi renumită pentru faptul că refuză să se afle în centrul atenţiei, este membrul familiei regale cu cele mai multe zile lucrate în acest an – 75 -, fiind urmată în clasament de contele de Essex, cu 59 de zile lucrate, şi de prinţul de Wales, cu 52 de zile lucrate.

Agerpres nptează că acest clasament insolit a fost realizat pe baza Court Circular, registrul oficial al angajamentelor publice la care participă membrii familiei regale britanice.

Meghan Markle a debutat şi ea în acest document oficial, întrucât va participa în cursul serii de marţi la primul ei angajament public în calitate de membru al monarhiei britanice, alături de soţul ei, prinţul Harry. Cei doi tineri căsătoriţi vor fi prezenţi la un eveniment care va celebra activitatea caritabilă a prinţului Charles şi asocierea prinţului de Wales cu programele care sprijină forţele armate.

Meghan Markle a participat alături de prinţul Harry şi la alte angajamente publice înainte de nunta lor, însă numele ei nu a fost inclus în Court Circular, întrucât ea nu făcea parte pe atunci, în mod oficial, din familia regală.

După anunţul logodnei lor, la 27 noiembrie, cuplul a bifat împreună 16 zile lucrate în serviciul coroanei britanice, începând cu o vizită în Nottingham anul trecut şi terminând cu o serie de evenimente care au comemorat Anzac Day, la Londra, în luna aprilie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS