Marea Britanie: Femeie arestată după ce a lăsat pe ambulanță un bilet pentru mutarea mașinii

O femeie din Marea Britanie a fost arestată după ce a lăsat un mesaj acuzator pe o ambulanță.

Ea le-a spus medicilor să-și mute mașina.

Dacă duba aceasta este pentru oricine altcineva decât Numărul 14, atunci nu aveţi niciun drept să parcaţi aici”, scria în biletul lăsat pe ambulanţă. „Puţin îmi pasă dacă se prăbuşeşte toată strada. Acum mişcaţi-vă duba din faţa casei mele”, se mai arată în mesaj.

Mașina era parcată în fața unei locuințe din orașul Stoke-on-Trent, în centrul Angliei. În acel timp, medicii interveneau pentru o urgență.

Biletul a stârnit un val de indignare în Marea Britanie după ce a fost publicat pe media de socializare de un paramedic local.

Comandantul local de poliţie a declarat că femeia în vârstă de 26 de ani a fost arestată pentru infracţiunea de tulburare a ordinii publice.

Serviciile de urgenţă trebuie să-şi poată îndeplini rolul fără teama de abuz/intimidare de orice fel, a notat pe Twitter inspector şef John Owen.

„Pentru a evita orice confuzie, arestul se referă la chestiuni de abuz verbal ce pot constitui o ofensă conform Legii Ordinii Publice. Nu se referă în exclusivitate la bilet”, a precizat acesta, conform sursei citate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS