Marcelo Bielsa a demisionat de la Lazio înainte de a fi prezentat oficial

Scandal la Lazio Roma. Marcelo Bielsa a renunțat la postul de antrenor, la doar două zile după ce fusese confirmat oficial pe banca gruparii italiene.

Conducerea clubului a făcut anunțul pe site-ul echipei și anunță că tehnicianul argentinian ar putea fi dat în judecată. “Demisia domnului Bielsa și a colaboratorilor săi reprezintă o încălcare evidentă a tuturor termenelor pe care el le-a semnat – dar și a regulilor Federației Italiene de Fotbal. Clubul SS Lazio își rezervă dreptul de a-și lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja imaginea”, spun oficialii lazialilor în comunicatul de pe site – precizând că de pregătirea echipei se va ocupa deocamdată Simone Inzaghi.

Marcelo Bielsa ar fi trebuit să ajungă la Roma sâmbătă. Antrenorul sud-american în vârstă de 60 de ani a debutat în 1990 la Newell’s Old Boys, le-a mai pregătit în Spania pe Espanyol Barcelona și Bilbao, s-a mai aflat pe banca selectionatelor Argentinei și statului Chile, iar ultima oară a activat în Franța, la Olympique Marseille.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS