Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Ne-a ajutat Dumnezeu și am avut o ploaie de două zile. A fost foarte bine pentru agricultură | AUDIO

Peste aproximativ două săptămâni, Guvernul va avea planul de modificare a Codului Fiscal. Acest lucru a fost reconfirmat joi de liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce miercuri a afirmat că „Nu puteți să-mi spuneți că Spania, Olanda, Germania, Statele Unite ale Americii, Italia, toți sunt tâmpiți pentru că au un sistem progresiv de impozitare, modern, adaptat cu deductibilități”.

Miercuri seara, Florin Cîțu a spus că impozitarea progresivă ar fi o greșeală „strategică pentru România”.

Întrebat dacă poate fi vorba despre eliminarea facilităților pentru constructori, IT-iști sau agricultori, Marcel Ciolacu a spus că: „Peste două săptămâni vom avea o analiză. Nu putem renunța… v-ați uitat pe cifrele… Am avut cea mai mare creștere economică din Europa pe primul trimestru”.

Marcel Ciolacu: Ne-a ajutat Dumnezeu și am avut o ploaie de două zile. A fost foarte bine pentru agricultură

„Această creștere nu se reflectă în sectoarele economice din România și nu se reflectă în mod direct în buzunarele românilor și-n nivelul de trai al românilor, dar am intrat pe un trend bun. Dacă vă uitați din ce se compune – și INS a dat acest lucru – veți descoperi acolo construcțiile într-un loc fruntaș care a dus la această creștere economică. Deci sunt decizii luate pentru a încuraja anumite lucruri”, a mai spus Marcel Ciolacu joi.

„Agricultura nu a avut o creștere foarte mare că nu sa terminat. În schimb, ne-a ajutat iar Dumnezeu și am avut o ploaie de două zile, ceea ce a fost foarte bine pentru agricultură”, a conchis liderul PSD.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Expert în comerțul cu cereale: Nu putem vorbi de o criză alimentară în Europa. Alimente vor fi, dar mai scumpe | VIDEO