Confidenţialitate

Marcel Boloș, în urma protestului spontan pornit la ministerul de Finanțe: Tot ce pot face este să preiau nemulțumirile dumneavoastră și să le prezint în Coaliție | AUDIO

După aproape două ore de la declanșarea protestului, ministrul de Finanțe a ieșit să discute cu ei. Marcel Boloș le-a transmis că nemulțumirile lor vor fi trimise Coaliției, acolo unde se iau deciziile legate de măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare.

„Mă ascultați, vă rog frumos?! Deciziile se iau în cadrul Coaliției de guvernare. Ce pot să fac pentru dumneavoastră este să iau preiau mesajele dumneavoastră și să le prezint în Coaliția de guvernare”, a spus Marcel Boloș – ministrul Finanțelor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Zeci de angajați au oprit lucrul și au ieșit pe holurile instituției joi, 10 august 2023. Potrivit Liderului Federației Sindicatelor din Administrația Fiscală Solidaritatea, Dorin Modure, angajații din sistem se tem că își vor pierde locurile de muncă dacă Guvernul va aproba măsurile fiscale vehiculate în spațiul public.

El spune că în Ministerul de Finanțe există deja un deficit angajați de 30%. În mai puțin de oră, protestele spontane s-au extins și la alte unități fiscale din țară.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Citește și: Protest spontan la Ministerul Finanțelor. BNS: Protestele spontane se extind și la alte unități fiscale din țară. LIVE UPDATE | VIDEO