Confidenţialitate

Timișoara: Maratonul vaccinării, de vineri până duminică

Reprezentanții RO Vaccinare au oferit detalii despre acțiunea Maratonul vaccinării care va fi organizată la Timișoara între 23 și 25 aprilie.

Miza este mai importantă decât orice medalie, anume 10.000 de persoane imunizate împotriva Covid, scrie pe pagina de Facebook a platformei.

Cele 3 zile de vaccinare fără întrerupere se vor realiza prin intermediul a 30 de fluxuri.

„23-25 aprilie: Un adevărat maraton, cu o miză mai importantă decât orice medalie! 3 zile (non-stop) x 30 de fluxuri = 10.000 de oameni vaccinați cu Pfizer la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22) La finalul maratonului, răsplată vor fi îmbrățișările celor dragi, întâlnirile cu prietenii, minunatele spectacole de teatru, concertele electrizante, meciurile favorite, totul într-o lume mai sigură! Maratonul vieții! Maratonul vaccinării”, scrie pe pagina RO Vaccinare.

Acțiunea va fi realizată cu voluntari. Este o acțiune de voluntariat fără precedent, anunță organizatorii.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. Pentru participare ai nevoie de o simplă programare: programare.vaccinare-covid.gov.ro. Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI Aurel Mogoșanu. Participă și tu la acest maraton salvator. Doar împreună suntem învingători. Pune umărul pentru Timișoara”, adaugă RO Vaccinare.