Confidenţialitate

Maratonul vaccinării în București, la a doua ediție. Tot în Capitală se deschide un nou centru drive-thru, în Sectorul 5

Din nou, Biblioteca Națională și Sala Palatului vor găzdui această operațiune, care se va încheia luni dimineață.

Secretarul de stat Andrei Baciu, vicepreședintele Comitetului Național pentru Coordonarea Vaccinării, a prezentat, vineri, un mesaj video:

„Azi, la ora 16.00, începe a doua ediție a maratonului vaccinării în București, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie. Sunt două locații, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională. De astăzi, la ora 16.00, până luni dimineața, la ora 8.00, te poți vaccina oricând, fără programare.”

Un flux suplimentar de vaccinare, cu serul Johnson & Johnson, care se administrează într-o singură doză,  va fi deschis la Sala Palatului, a mai spus Andrei Baciu:

„Suplimentar, dacă dorești să te vaccinezi cu vaccinul produs de Johnson & Johnson, o poți face, există un flux de vaccinare la Sala Palatului.”

Un nou centru drive-thru se deschide în București, în Sectorul 5,  zona Rahova. Acolo vor fi permise vaccinările începând de sâmbătă, în cadrul Târgului de legume-fructe „Pucheni”.

Vaccinurile se vor administra direct în mașină, zilnic, între orele 8.00-20.00.

Prefectul Alin Stoica și primarul sectorului 5, Cristian Piedone:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De asemenea, puncte mobile de vaccinare vor funcționa la Piața Ferentari.

Iar pentru populația din cartierul Giulești-Sârbi se va pune la dispoziție transport auto spre cel mai apropiat centru de vaccinare, a mai spus prefectul Capitalei:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photo / Octav Ganea