Maramureș: Un profesor filmat în timp ce săruta o eleva în fața clasei (VIDEO)

Un profesor de engleză din Sighetu Marmației și-a dat demisia după ce-a fost filmat în sala de clasă în timp ce săruta o elevă de 15 ani, în fața colegilor acesteia.

Conducerea școlii s-a auto-sesizat după ce imaginile au fost postate pe internet.

Întreaga scena în care profesorul de limba engleza sărută pasional o elevă de doar 15 ani s-a petrecut sub ochii liceenilor de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației.

Elevii au surprins momentul cu telefoanele mobile. Colegii fetei au spus că profesorul ar fi condiționat sărutul de o notă de trecere. După cele întâmplate, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș s-a autosesizat iar reprezentanții acestuia au discutat atât cu conducerea școlii cât și cu cadrul didactic.

Bărbatul și-a recunoscut fapta, și-a asumat-o iar apoi și-a înaintat demisia. Conducerea unității de învățământ susține că eleva învață bine și nu ar fi avut nevoie de o notă de trecere. În acest caz a fost sesizata și Politia Maramureș iar fata urmează să beneficieze de serviciile consilierului școlar.

Profesorul în vârstă de 30 de ani preda la liceul din Sighetu Marmației de mai bine de 9 ani și se pare că până acum nu a mai avut un asemenea comportament.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS