Mandinga, provocată de premier să intre în politică

Şeful Guvernului, Victor Ponta, aflat în vizită oficială în Azerbaidjan, unde s-a întâlnit cu preşedintele Ilham Aliyev şi vicepremierul Yagub Eyyubov, a declarat că este foarte mândru de popularitatea Mandinga în această țară și ‘ar trebui să o includem în delegaţie pentru a discuta probleme economice, astfel încât să avem succes. Poate va fi mai bună decât politicienii’.

‘Mă bucur să aud că relaţiile culturale dintre cele două ţări se îmbunătăţesc şi sunt mândru să aflu că una dintre cântăreţele noastre este foarte populară şi faimoasă în Azerbaidjan. După concursul Eurovision, trupa românească Mandinga se pare că este foarte populară şi sunt foarte mândru de acest lucru. Ar trebui să o includem în delegaţie pentru a discuta probleme economice, astfel încât să avem succes. Poate va fi mai bună decât politicienii’, a spus, zâmbind, Victor Ponta, după întâlnirea cu vicepremierul azer Yagub Eyyubov.

Reacţia formaţiei Mandinga nu a întârziat să apară.

Mandinga are o relație specială cu publicul din Azerbaidjan, motiv pentru care am cântat foarte des aici. Aprecierile venite din partea Președintelui azer și ale premierului Victor Ponta nu pot decât să ne bucure! Muzica este întotdeauna o cale excelentă de comunicare, așa că ar putea fi o soluție. Sloganul nostru este Playing happiness și ne bucurăm să-i molipsim cu această fericire pe toți cei din jurul nostru!’, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

Cel mai nou videoclip Mandinga, ‘Bling’, face deja punte România-Azerbaidjan, fiind deja difuzat de posturile TV din această țară. ‘Bling’ a adunat în mai puțin de 48 de ore după lansare peste 120.000 de vizualizări pe YouTube.