Mandinga lansează BLING, joi, în Europa Express

Trupa Mandinga este invitată alături de Muneer, joi, în emisiunea ‘Europa Express’ de la Europa FM.

Joi, după ora 11:00, Ciprian Dinu va sta de vorbă, în direct la Europa FM, cu Mandinga şi Muneer despre noua lor piesă – ‘Bling’.

O piesă originală cu versuri în engleză şi indiană, ‘Bling’ a fost lansată în semifinalele ‘Românii au talent’, însă ascultătorii Europa FM vor avea parte de o variantă acustică specială.

‘Bling’ este piesa zilelor noastre, în care averile strălucitoare uneori fură minţile celor care cred că au găsit dragostea.Primul featuring Mandinga după mulţi ani marchează intrarea lui Muneer în familia Happiness Production, cea mai fresh casă de producţie muzicală din România. Piesa estea realizată într-o colaborare Cat Music – Happiness Production. Versurile şi muzica sunt semnate de El Proyecto.

‘Versurile descriu o poveste de dragoste în care ne lăsăm vrăjiţi de bijuterii şi alte lucruri sclipitoare, pentru ca în final să descoperim că dragostea înseamnă până la urmă altceva, ce nu poate avea preţ. Abia aşteptăm să ne reîntâlnim cu Ciprian Dinu şi ascultătorii Europa FM pentru a le cânta live noua noastră piesă, Bling’, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

‘Bling are un ritm care o să vă prindă foarte repede. Mă bucur să încep cu o asemenea piesă colaborarea cu Happiness Production şi să lucrez alături de Mandinga, trupă al cărui fan mă declar’, spune Muneer, fost concurent la Românii au talent.

În primele zile după lansare, piesa însumează peste 300.000 de vizualizări pe YouTube, iar fanii deja comentează că « s-a născut un nou hit Mandinga ». În emisiunea Europa Express de joi, Mandinga promite ascultătorilor, pe lângă versiunea live a piesei ‘Bling’, şi premii speciale pe care le vor putea câştiga fanii adevăraţi ai trupei.