Mandinga lansează alături de Muneer o nouă piesă

‘Bling’ este prima piesă pe care Mandinga o cântă alături de Muneer.

Vineri, la emisiunea ‘Românii au talent’, Mandinga şi Muneer vor cânta în premieră piesa ‘Bling’, o combinație inedită de versuri în engleză și indiană. Refrenul face aluzie la lucrurile sclipitoare care tind să fure ochi și inimi, dar care într-un final nu duc nicăieri.

‘Bling’ este primul featuring Mandinga după mulți ani și marchează intrarea lui Muneer în familia Happiness Production. În timp ce Elena cântă în engleză, Muneer intervine cu o strofă în indiană, tradusă prin cea mai emoționantă declarație de dragoste.

‘Este o piesă veselă, dar încărcată de emoții. Nu tot ce este strălucitor este frumos. Bling oferă o poveste de dragoste în care ne lăsăm vrăjiți de bijuterii și alte lucruri sclipitoare, pentru ca în final să descoperim că dragostea înseamnă până la urmă altceva, ce nu poate avea preț’, spune solista formației, Elena Ionescu.

‘Mă bucur că semnarea contractului cu Happiness Production este marcată de lansarea unei piese împreună cu Mandinga, trupă pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o să vă prindă foarte repede’, declară Muneer.

Piesa ‘Bling’ este o coproducție Happiness Production și Cat Music.