Confidenţialitate

Mamaia: Bebeluș de un an, lăsat în mașină de părinți timp de 30 de minute

O fetiţă de un an a fost lăsată de părinţi în maşină, la Mamaia. Imagini cu ea au fost postate pe o rețea de socializare de mai mulți turiști care au observat situația dar nu au alertat autoritățile.

Poliţia s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

Imaginile cu fetița închisă în mașină au fost postate de câțiva turiști care au văzut-o pe micuță singură, pe bancheta din spate, protejată cu centura de siguranță. Deși copila părea în regulă, nu era agitată, nu plângea, stătea liniștită, turiștii s-au revoltat și chiar au vrut să spargă geamul autoturismului.

Trecuse mai bine de o jumătate de oră și părinții nu se arătaseră. Când au apărut,  s-ar fi scuzat că atunci când au plecat la plajă fetița lor dormea și le-a fost milă să o trezească.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța va sesiza, marți, Direcția pentru Protecția Copilului Suceava după ce pe Facebook, au apărut imagini cu o fetiță de 1 an abandonată într-o mașină parcată în Mamaia. Conducerea Poliției Judetului Constanța a transmis că nu există vreo sesizare despre incindent. Unul asemănător a avut loc în urmă cu trei veri, tot la Mamaia.