Confidenţialitate

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută, iar tatăl are de joi două dosare penale

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și a ucis doi studenți la 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT.

Iar Mihai Pascu, tatăl șoferului de 19 ani, este cercetat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În plus, din cauza comportamentului său de la sediul DIICOT, s-a ales și cu un alt dosar penal.

Miruna Pascu a fost reținută de procurorii DIICOT, fiind acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției;  ar fi încercat să șantajeze mai mulți martori din dosarul în care este cercetat fiul său. Procurorii au adus-o cu mandat la audieri.

Pe de altă parte, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, a fost plasat sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La perchezițiile de joi dimineața făcute în casele familiei Pascu ar fi fost descoperite elemente de muniție și cartușe pe care nu ar fi avut dreptul să le dețină.

El a părăsit nervos sediul DIICOT, a urcat pe scuterul cu care venise si a intrat in cameramani. Nimeni nu a fost rănit grav, dar polițiștii s-au autosesizat și, joi seară l-au adus pe Mihai Pascu în fața sediului DIICOT pentru cercetarea la fața locului. El s-a ales cu un nou dosar penal, pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Si Vlad Pascu a fost audiat joi la sediul DIICOT din București, fiind adus sub escortă de luptători ai serviciilor speciale ale poliției. Joi seară, Vlad Pascu a fost dus înapoi la Constanța, în arestul preventiv. Fiind sub influenţa drogurilor,  el a provocat un accident pe 19 august la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit şi alţi 3 au fost răniţi.

Operațiunea Hidra” a început joi dimineață cu 11 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri, patru dintre acestea fiind tineri apropiați ai lui Vlad Pascu, și care s-ar fi aflat cu acesta pe litoral, în momentul producerii accidentului.

E vorba de tineri din familii înstărite, care ar fi distribuit cannabis, comprimate ecstasy, cocaină, și alte droguri sintetice, în cluburi de lux și la petreceri private.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.