Confidenţialitate

Maluma concertează, sâmbătă, la Bucureşti

Artistul columbian Maluma va concerta sâmbătă la Bucureşti, în prima zi a celui mai mare festival de muzică latino din România – “El Carrusel”, care se va desfăşura la Romexpo.

Pe scena festivalului, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, vor mai urca Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Richy B şi What’s UP.

Very Special Guest la “El Carrusel” va fi Andra. Organizatorii nu exclud un moment surpriză cu cei doi artişti. “Sunt cea mai fericită că Maluma a ales şi România în turneul lui de promovare! Abia aştept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos din toate punctele de vedere”, a declarat artista.

Agerpres aminteşte că Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei “Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut “Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria “Best Latin America Central Act”, şi la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa “Chantaje” – lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depăşit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul, “Trap”, a depăşit 94 de milioane.

Luis Londono Arias (pe numele său real) a avut în 2017 un videoclip în Top 10 Youtube, materialul “Felices los 4”, cel mai vizualizat videoclip al artistului, ocupând un important loc 4, cu peste un miliard patru sute milioane vizualizări.

Recent, a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul pentru artistul anului.