Confidenţialitate

Mall-ul Sun Plaza din București, evacuat dintr-o eroare

”Un agent de pază a oprit scara rulantă și ne-a rugat sa ieșim, fără să ne ofere alte informații”, a precizat Georgeta, o ascultătoare Europa FM.

Un alt ascultător Europa FM spune că a fost redirecționat spre ieșirea din mall dintr-un magazin în care își făcea cumpărăturile, fără a primi mai multe detalii, decât că este cerută evacuarea Sun Plaza.

Reprezentanții ISU au precizat pentru Știrile Europa FM că nu a fost necesară intervenția echipelor de urgență la fața locului, întrucât s-a descoperit de către personalul Sun Plaza că alarma de incendiu fusese declanșată din greșeală la un magazin din incinta mallului.

Sun Plaza a fost deschis în februarie 2010, fiind principalul centru de retail din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Mall-ul are patru etaje, dintre care două destinate exclusiv cumpărăturilor și o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri.

În luna noiembrie a anului trecut, mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat din cauza unui incendiu puternic în parcarea subterană. Atunci, 4 persoane s-au intoxicat cu fum, una a suferit un atac de panică, iar o alta s-a plâns de dureri toracice.