Confidenţialitate

Bărbatul peste care a căzut un mal de pământ în timp ce lucra la o canalizare din Agigea, scos de pompieri. Este conștient și cooperant. LIVE UPDATE

Un mal de pământ a căzut peste o persoană care lucra cu un utilaj la rețeaua de canalizare din localitatea Agigea. Intervine Detașamentul Port Constanța cu 3 ASAS, container multirisc, SMURD B. Detașamentul Fripis a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, iar Detașamentul Medgidia cu autospecială pentru descarcerare și 2 ambulanțe SAJ.

UPDATE 16:36. Bărbatul a fost scos de pompierii ISU Dobrogea și este transportat la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale

Muncitorul a fost scos de către pompierii ISU Dobrogea, care au acționat contra cronometru pentru a-l salva. Este conștient și cooperant, aparent fără traumatisme.

Bărbatul este transportat la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale.

Inspectoratul Teritorial de Muncă va stabili cauzele producerii accidentului și va dispune măsuri în privința vinovatului.

UPDATE 15:53. Bărbatul este conștient și cooperant

Bărbatul este conștient, cooperant, a fost dezgropat până la mijloc. Acesta este prins în picioare, la o adâncime de 3 metri. Are masca de oxigen și cască de protecție. Acesta a cerut apă.

Se sapă în jurul lui cu lopeți și, pentru a nu-l răni, uneori cu mâinile goale.

Sursa foto: ISU Dobrogea

UPDATE 15:16. Muncitorul a fost găsit

La scurt timp de la ultima actualizare a autorităților, muncitorul a fost găsit. Acesta este în viață.

UPDATE 15:13. Muncitorul nu a fost găsit încă

Muncitorul nu a fost găsit nici până la ora aceasta.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Știre inițială

Sursa foto: ISU Dobrogea

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursa foto: ISU Dobrogea