Confidenţialitate

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, s-a vaccinat cu ser de la AstraZeneca | VIDEO

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat vineri dimineață împotriva Covid-19, cu ser AstraZeneca. România a donat țării vecine 200.000 de doze de ser AstraZeneca.

Maia Sandu a anunțat că acum, peste Prut, sunt suficiente doze pentru toată lumea care vrea să se vaccineze.

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez – familia, prietenii, colegii.

Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate – să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri.

Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, a scris Maia Sandu, pe Facebook, după ce s-a vaccinat cu prima doză.

 

Foto: Facebook/Maia Sandu