Confidenţialitate

Maia Sandu, mesaj pentru jurnaliști: Trebuie să fiți de partea cetățenilor. Nu-i implicați în propaganda de război | AUDIO

Într-un discurs despre tensiunile din regiune, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut apel la jurnaliști să nu intre în ceea ce a numit propaganda de război și să fie responsabili atunci când transmit o informație. Un apel a fost și către instituțiile statului, să identifice în această perioadă, sursa știrilor false.

„Fluxurile de propagandă generează frică, ură și dezbinare în societate. Solicit instituțiilor statului să monitorizeze atent sursele de știri false, instigarea la ură și propagandă și să ia măsuri să prevină astfel de fenomene. Fac chemare către redacțiile de știri din Republica Moldova: Mai ales în această perioadă, trebuie să fiți de partea cetățenilor Republicii Moldova. Nu implicați cetîțenii noștri în în propaganda de război. Nu semănați ură. Verificați atent sursele știrilor pe care le dați pe post. fiți responsabili”, a spus Maia Sandu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Facebook / Maia Sandu

Citește și: Marea Britanie anunță sancțiuni împotriva Rusiei. Sunt vizate 5 bănci și 3 apropiați ai lui Putin | AUDIO

Autor: Liliana Nicolae