Confidenţialitate

Maia Sandu îndeamnă cetățenii să se vaccine anti-COVID: Să nu dăm cu piciorul în șansa de a rămâne în viață | AUDIO

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat din nou cetăţenilor, îndemnându-i să meargă să se vaccineze împotriva COVID-19.

Într-un mesaj video încărcat de emoţie, Maia Sandu a evocat perioada dificilă prin care a trecut tara, de la campania de vaccinare începută cu întârziere din cauza lipsei serului până la eforturile supraomenești ale cadrelor medicale.

„Mă doare enorm să văd medici luptând din răsputeri pentru viața unui copil a cărui mamă pur și simplu nu a găsit timp să se vaccineze. Mă doare să văd tineri intubați. Tineri, care deși au acces la orice informație, au ales să ajungă la terapie intensivă. Știu, suntem cu toții obosiți, nervoși, bombardați cu falsuri. E cea mai mare molimă a acestui secol pentru care nu am fost pregătiți. Dar acum avem de partea noastră știința. Să nu dăm cu piciorul în șansa de a rămâne în viață și de a-i proteja pe cei dragi. Doar astfel, uniți, umăr la umăr, vom reuși să învingem năpasta. Să ne întoarcem la viața normală, la muncă, la cei dragi”, a spus Maia Sandu în îndemnul său pro vaccinare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova au fost înregistrate peste 366.700 de cazuri Covid si peste 9.200 de decese.

Sursa foto: Facebook / Maia Sandu

Citește și: Maia Sandu: Republica Moldova cere ajutorul României pentru a găsi miliardul de dolari furat din băncile sale | AUDIO

Autor: Ada Sârbu