Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă

Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă, în premiera absolută a spectacolului ‘Leul deşertului’, care va avea loc pe 28 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală.

Piesa ‘Leul deşertului’, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cei doi actori, care se întâlnesc pentru prima dată în acelaşi spectacol.

Maia Morgenstern şi Radu Beligan vor juca în piesa ‘Leul deşertului’, pe 28 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan, din distribuţia acestei premiere mai fac parte Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa.

Punerea în scenă a spectacolului se desfăşoară sub bagheta regizorală a lui Radu Beligan.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate ‘Bilete.ro’, în magazinele Germanos, dar şi online, pe bilete.ro, blt.ro, myticket.ro, biletoo.ro. Preţul unui bilet este de 100 de lei.