Maia Morgenstern şi Marius Bodochi joacă în piesa de teatru “Azi nu! Poate mâine!”, pe 31 iulie, la Grădina de Vară Herăstrău

Maia Morgenstern şi Marius Bodochi vor urca pe scenă pe 31 iulie, în piesa de teatru “Azi nu! Poate mâine!”, la Grădina de Vară Herăstrău a teatrului Constantin Tănase.

Lor li se alătură Tania Popa şi Andreas Petrescu, într-un schimb de replici de tot hazul. Fericirea conjugală şi aparenţele sunt puse în balanţă, în această poveste de viaţă pe alocuri romantică, pe alocuri înţepătoare, adesea imprevizibilă, dar de la început până la final perfectă pentru râs cu gura până la urechi.

“Azi nu! Poate mâine!” îl găseşte pe Andreas Petrescu în postura de protagonist, dar şi de autor al textului. Iar în viziunea lui aveam de a face cu “un spectacol la care vei iubi, la care vei uita de ceas, telefon şi probleme”.  Oare ce-am putea dori mai mult?

Maia Morgenstern este Mary, iar Marius Bodochi este Charlie. Cei doi formează un cuplu cu state vechi. Între ei parcă s-a strecurat rutina şi uneori parcă îşi face loc îndoiala.

Tania Popa este Corina, iar Andreas Petrscu este Arthur. Strălucitori şi plini de viaţă, cei doi par să formeze cuplul ideal, imagine pe care o cimentează şi gesturile de tandreţe pe care le “scapă” la tot pasul.

Ce se întâmplă cu adevărat dincolo de aparenţe şi ce trăiri ascund, de fapt, lăcaşurile neştiute ale inimii vei descoperi alături de cele patru personaje, care pun dragostea şi nedragostea şi slujba unui frumos duel sentimental şi nu numai.

Finalul de lună va fi prilej de bucurie pentru iubitorii de teatru şi, mai ales, de comedie.

Reîntâlnirea cu lumea teatrului începe pe 26 iulie cu noua montare a piesei Gaiţele, regizată de Gelu Colceag. Continuă pe 29 iulie cu “Un bărbat pentru Sara” şi se încheie pe 31 iulie cu “Azi nu! Poate mâine!”.

Luna august aduce două noi motive de încântare: echipa formată din Medeea Marinescu, Marius Manole/Andi Vasluianu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman vine pe scena Grădinii de Vară Herăstrău cu “All Inclusive” pe 11 august şi “Pe o pânză de paianjen” pe 12 august.

Spectacolele se desfăşoară cu aplicarea unui set de reguli privind prevenirea răspândirii SARS-COV2.

Pentru detalii şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.rowww.ticketstore.ro şi urmăriti pagina de Facebook Cortina Ag Teatru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS