Confidenţialitate

Maia Morgenstern, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Horia Tecău şi Helmut Duckadam, alături de MAE – VIDEO

Maia Morgenstern, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Horia Tecău şi Helmut Duckadam, desemnaţi de Guvern “ambasadorii turismului românesc” în 2014, apar într-o serie de patru spoturi video de informare a cetăţenilor care călătoresc în străinătate, lansată de Ministerul Afacerilor Externe.

“Ambasadorii turismului românesc s-au implicat în campania de informare a MAE privind deplasările în străinătate.

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Departamentului Consular, a realizat, în cadrul campaniilor de informare consulară, o serie de patru spoturi video, cu sprijinul unor personalităţi marcante, ambasadori ai turismului românesc, pentru conştientizarea de către cetăţenii români a pericolelor la care se pot expune pe perioada deplasărilor în străinătate, dacă nu se informează în prealabil”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

Maia Morgenstern, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Horia Tecău şi Helmut Duckadam au acceptat să promoveze campaniile cu titlu gratuit.

Primul din seria acestor spoturi video promovează “Campania privind asistenţa consulară acordată cetăţenilor români care se află în afara graniţelor ţării”,  actriţa Maia Morgenstern fiind cea care apare în spot.

Al doilea clip video din serie promovează campania “Drogurile îţi schimbă destinaţia” şi beneficiază de susţinerea tenisman-ului Horia Tecău.

https://www.youtube.com/watch?v=gR980Qi4Utk

Al treilea spot din serie promovează campania “Călătoreşte în siguranţă! Un SMS îţi poate salva viaţa!”, iar în acesta apare fotbalistul Helmut Duckadam.

În ultimul spot din serie apare artistul Ovidiu Lipan Ţăndărică, promovând “Campania împotriva traficului de persoane”.

Campania se derulează atât prin intermediul misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare din străinătate, cât şi prin intermediul mass media.

Spoturile pot fi vizualizate pe pagina de internet a MAE, dar şi pe YouTube.