Confidenţialitate

Mai mulți primari PSD din Iași îi cer președintelui filialei, Mihai Chirica, să demisioneze

56 de primari din cei 62 ai PSD din Iaşi au semnat o scrisoare în care solicită Biroului Permanent Naţional al PSD retragerea delegării lui Mihai Chiria din funcţia de preşedinte interimar al PSD Iaşi. În replică, primarul Iașului, președinte PSD Iași le spune contestatarilor că le acceptă punctul de vedere pentru că în PSD e democrație, însă, nu își dă demisia .

Liderul contestatarilor presedintelui PSD Iasi, primarul comunei Schitu Duca sustine ca are semnaturile a 56 de primari nemultumiti de Mihai Chirica.

Presedintele PSD Iasi Mihai Chirica spune ca nu au semnat 56 de primari si nu ar fi chiar toate semnaturile lor.

Contestatarii se dezic în totalitate de declarațiile lui Chirica si cer retragerea sprijinului pentru funcția de președinte al PSD Iași pentru Mihai Chirica.

Primarul din Schitu Duca a mai declarat că are și sprijin din partea parlamentarilor PSD Iași Camelia Gavrilă, Vasile Axinte, Victorel Lupu și Vasilea Câtea.

In replica, Mihai Chirica a declarant ca nu se pune problema de a demisiona din nici o functie din PSD.

Mihai Chirica, a devenit cunoscut pentru declaratiile potrivit cărora Sevil Saideh nu e o propunere potrivita pentru functia de premnier, ca OUG 13 trebuie retrasa si ca ministrul Iordache trebuie sa demisioneze.