Mai multe vedete au fost audiate la DIICOT într-un dosar privind traficul de droguri

Mai multe vedete de televiziune, printe care se află Raluca Bădulescu și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, au fost citate astăzi la DIICOT să dea declarații într-un dosar de trafic de droguri.

Conform unor surse judiciare, la sediul parchetului au mai fost citate persoane cu notorietate în showbiz.

Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu au venit singuri la sediul DIICOT din Ploiești, fără a fi însoțiți de un avocat pentru a da declarații într-un dosar care vizează traficul de droguri scumpe, cocaină și ecstazy.

Conform unor surse judiciare, atât Raluca Bădulescu cât Răzvan Ciobanu nu au calitate de suspecți, ci au fost audiați ca martori în cauză.

Ei au plecat de la Ploiești, dar deocamdată nu sunt informații cu privire la vreo măsură preventivă care să îi vizeze, aceștia refuzând să dea declarații la ieșirea de la audieri în fața presei.

Printre suspecți, s-ar afla totuși mai multe nume importante din show biz-ul autohton. Sunt vehiculate mai multe nume ale unor soliști din zona muzicii de petrecere, suspectați că ar fi plasat pe piața din București droguri scumpe.

De asemenea, aceleași surse judiciare au precizat că în aceeași cauză au fost citate la audieri și alte vedete de televiziune, printre care s-ar afla și Oreste Teodorescu, dar și lideri ai unei cunoscute trupe rock.

"

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS