Confidenţialitate

Mai multe cluburi din țară au anunțat că își suspendă activitatea

Două cluburi din Iași și Brașov au anunțat că își închid activitatea, pe o anumită perioadă.

Este vorba de Rockstadt din Brașov și de La Bază din Iași.   Iată ce au declarat pe Facebook reprezentanții clubului brașovean:

Clubul Rockstadt isi suspenda temporar activitatea

Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti.

In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, in club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, in conformitate cu reglementarile europene aflate in vigoare.

Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam ca luam absolut toate masurile de preventie aflate in actuala legislatie si mai mult, instalam si alte masuri pentru a fi absolut siguri ca niciodata nu ne vom afla in tragica situatie petrecuta la Bucuresti.

In ce priveste redeschiderea clubului, desigur, vom comunica oficial acest lucru in momentul in care toate detaliile vor fi puse la punct. Momentan, clubul va fi inchis pe o periodata de 10 zile, in functie de cand va ajunge comanda de burete ignifug.

CITEȘTI ȘI   Clubul EXPIRAT, din București, se închide definitiv