Confidenţialitate

Mai mult decât un acoperiș. Protecție pentru viitor. (P)

Decizia de a construi sau de a renova casa se numără printre cele mai importante decizii pe care le iei în viață. Și este o investiție serioasă, cu consum de timp, bani și nervi. Când alegi materialele, furnizorii și montatorii, faci selecția cu atenție, pentru că de această alegere depinde rezistența în timp a căminului tău.

Una dintre etapele importante este ACOPERIȘUL, practic…căciula casei tale, care îți protejează toate bunurile din casă.

Timp de 25 de ani, Lindab a oferit soluții personalizate pentru fiecare client care i-a trecut pragul. În funcție de configurația acoperișului, de culoarea care era în tendințe în anul respectiv, de ceea ce au văzut la vecini, de recomandările arhitectului, clienții au găsit întotdeauna în portofoliul Lindab exact ceea ce aveau nevoie. Lindab livrează Țigla Metalică în România încă din ‘94, un produs care a trecut cu brio proba timpului. Dar produsul în sine trebuie întotdeauna însoțit de un montaj profesionist.

Calitatea recunoscută a acoperișurilor Lindab vine atat din produse, cât ți din soluțiile de montaj, neegalate de niciun competitor. Clienții au la dispoziție toate instrumentele pentru a face alegerea potrivită în materie de acoperișuri: reprezentanți de vânzări Lindab și parteneri Lindab, gata să ofere consultanță legată de tipul de învelitoare potrivit, o gamă de culori variată, soluții de montaj și, nu în ultimul rând, montatori adevărați, Montatori Lindab, instruiți în cadrul Academiei Lindab, care realizează montaje pe măsura așteptărilor clienților și la nivelul exigențelor Lindab.

Lindab este singurul producător de acoperișuri din România care are pe site-ul propriu numele și fotografia montatorilor, asumându-și astfel calitatea montajelor realizate de aceștia. Pe www.montatorilindab.ro pot fi găsiți adevarații meșteri, profesioniștii învelitorilor Lindab, cei care realizează un montaj corect al produselor Lindab, cu tot ce presupune asta: ofertare completă și corectă, set complet de scule, echipament de lucru adecvat, montaj de calitate, garanții reale și un preț care reflectă calitatea montajului.

În România, mulți clienți aleg servicii de montaj nedocumentate, pentru a mai diminua din costuri. Această decizie se traduce în lipsa garanției de montaj, un aspect periculos, dacă iei în calcul faptul că acoperișul înseamnă o investiție pe termen lung.

Pentru a ușura povara financiară a clienților, Lindab oferă plata în rate, cu dobândă zero, a unui pachet format din sistem complet de acoperiș și servicii de montaj. Practic, clienții au posibilitatea să cumpere acoperișul ideal, montat de profesioniști și valoarea acestuia să o platească în rate.

Contact telefonic la +4 021 209 41 00, de luni până vineri, între orele 8-17 și permanent via email la expertmontaje@lindab.ro.