Confidenţialitate

Magistrații din Cluj-Napoca prelungesc protestul față de OUG 7

Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a decis, vineri, suspendarea activității de judecată, în intervalul orar 10.00 – 11.00, în următoarele două săptămâni, în semn de protest față de OUG nr. 7.

Potrivit unui comunicat al Judecătoriei Cluj-Napoca transmis, vineri, în cadrul ședinței s-a mai decis, cu majoritatea voturilor exprimate, susținerea demersurilor inițiate de adunările generale ale altor instanțe privind revocarea unor membri CSM.

„Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a hotărât, vineri, cu majoritate, un nou protest mut cu banderole albe pe braț, în data de 8 martie, între orele 12-12,30, în fața Palatului de Justiție din Cluj-Napoca. S-a mai decis, cu majoritatea voturilor exprimate, susținerea demersurilor inițiate de adunările generale ale altor instanțe privind revocarea unor membri CSM. Tot cu majoritate, s-a hotărât suspendarea activității de judecată, în intervalul orar 10 – 11, în următoarele două săptămâni”, se arată în documentul citat.

În urmă cu o săptămână, judecătorii din Tribunalul Cluj anunțau că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, în urma ordonanţei care modifică legile justiției.