Madonna îşi susţine fiul adoptiv la primirea unui nume de trib – GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Madonna a călătorit în Malawi, însoţită de fiul său biologic, Rocco, pentru a-l susţine pe fiul ei adoptiv, David Banda, care a primit un nume de trib, potrivit The Mirror.

Artista l-a adoptat pe David, în vârstă de 10 ani, din Malawi, în mai 2008.

Madonna a publicat o fotografie din călătoria ei, în care apare alături de fiii ei, în timp ce stau aşezaţi pe pământ şi discută despre ”responsablitate”.

”Discutând despre responsabilitate. Trebuie să trăieşti la înălţimea numelui pe care îl porţi”, a scris cântăreaţa în descrierea fotografiei.

Madonna se afla în ţară alături de organizaţia caritabilă Raising Malawi şi a făcut o oprire pentru ca David să îşi primească numele de trib, ”Ngoni”, în satul său strămoşesc.

Artista a publicat mai multe imagini din timpul călătoriei, pentru a atrage atenţia şi pentru a strânge fonduri pentru această zonă marcată de sărăcie. Într-una dintre aceste imagini, vedeta apare alături de Prima Doamnă a Kenyei, Margaret Kenyatta.

”Întâlnind-o pe excelenţa sa Margaret Kenyatta, Prima Doamna a Kenyei! Aflând mai multe despre campania ei, Beyond Zero, care are ca scop eradicarea mortalităţii materne şi infantile în Kenya. Sperând să ne unim forţele pentru a susţine promovarea femeilor în toată lumea”, a scris Madonna în descrierea imaginii.

În alte fotografii, Madonna este surprinsă în timp ce vizitează comunităţile locale. Într-una dintre aceste capturi, cântăreaţa îmbrăţişează o femeie care zâmbeşte.

”Îmbrăţişând-o pe Mama Sopfie. Această femeie extraordinară trăieşte într-o casă de 10 pe 10, în Kibera, cu cei 14 copii ai ei, dintre care doi adoptaţi. Soţul ei a fost ucis într-o revoltă politică. Îşi deschide propria afacere cu ajutorul Shofco (Shining Hope For Communities, n.r.). Dumnezeu să o binecuvânteze!”, a scris artista în descriere.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS