Macklemore, Ryan Lewis şi Ed Sheeran cântă pentru Sloane, fetiţa lui Macklemore – VIDEO

Macklemore şi Ryan Lewis s-au întors după o absenţă de trei ani. Au muncit la un nou album, iar miercuri, au lansat primul single de pe acesta, o colaborare cu Ed Sheeran.

Piesa se numește “Growing Up” şi este, după cum o spun şi artiştii, un Cântec pentru Sloane (Sloane Ava Simone Haggerty), adică fetiţa în vârstă de două luni a lui Ben Haggerty (Macklemore) și a Triciei, iubita lui. Melodia nu a fost promovată înainte de a fi lansată tocmai pentru  a nu deteriora mesajul și semnificaţia acesteia.

Macklemore este cu siguranţă copleşit de emoţii în timp ce reflectează la paternitate, şi a dorit ca acestă piesă să fie un sfat scris şi cântat pentru ca fiica sa să îl asculte în timp ce creşte.

“Întotdeauna am avut în capul meu o imagine clară asupra felului în care mă voi comporta ca tată. Am avut așteptări precise în privința nivelului la care îmi doresc să ajung în carieră, a lucrurilor pe care îmi doresc să le învăț până la o anumită vârstă. În mare, aveam impresia că totul este sub control. În realitate, însă, versiunea mea ipotetică a imaginii de tată era complet diferită de cea a omului căruia îi bătea inima să-i sară din piept, rugându-se la un Dumnezeu sau un spirit cu care nu mai vorbise de luni de zile. Când Tricia a intrat în baie, am știut. Și am știut că va trebui să mă schimb. În cazul în care vă întrebați… Fiica noastră, Sloane Ava Simone Haggerty, s-a născut în urmă cu 2 luni, pe 29 mai. Nimic nu se compară cu bucuria pe care o simți atunci când aduci pe lume un copil. Mi-a umplut inima în moduri în care nu-mi imaginam că poate fi posibil. Ea este iubirea vieții mele. Piesa aceasta este pentru ea.”, a spus Macklemore.