M. Geoană, surprins că MAE nu a anticipat aglomerația

Fostul ministru PSD de Externe, Mircea Geoană, este suprins de faptul că Titus Corlățean nu a anticipat, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, că românii din Diaspora au nevoie de mai mult timp pentru a vota.

Invitat la Interviurile Europa FM, Mircea Geoană nu exclude ca Ministerul de Externe să organizeze, duminică, secții de votare în spații mai mari, cel puțin în capitalele în care mii de români au stat la cozi.

(VIDEO AICI)

Mircea Geoană, care în acest moment ocupă funcția de Înalt reprezentant al Primului Ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice, spune că indiferent de rezultatul de duminică, România nu-și va schimba opțiunile de politică externă.

Iar o dovadă în acest sens este că mari companii, precum Halliburton, își dublează numărul de angajați din România, adaugă Mircea Geoană.

(VIDEO AICI)

Cât privește îngrijorările Statelor Unite legate de respectarea statului de drept și a independenței Justiției, fostul ambasador al României în SUA spune că măsuri precum promovarea unei legi a amnistiei reprezintă un gest de ,,sinucidere politică,,.

(VEZI VIDEO)