Luptătorul român Andrei Stoica, K.O. de senzaţie la Londra

Andrei Stoica a reusit să câștige din prima repriza meciul împotriva lui Antonio Souza în a doua gală Respect World Series.

Sunt fericit, aveam nevoie de aceasta reusita. Ma bucur ca am reusit sa aduc o noua victorie Romaniei. Nu a fost un meci usor, iar pregatirea intensa din ultimele luni a dat roade. De luni ma intorc la antrenamente, nu o sa imi iau vacanta deocamdata. Voi avea un program competitional bogat in acest an si promit sa dau tot ce e mai bun de fiecare data cand intru in ring. Nu pot sa fiu fericit pe deplin din cauza accidentarii fratelui meu. Stiu ca se intampla si cunosc riscurile acestui sport. Sunt insa convins ca Bogdan se va recupera repede.”

 

Alin Panaite, presedinte Respect World Series spune: ” Suntem mandri de ce am reusit la Londra si succesul acestei gale ne motiveaza sa continuam sa investim si sa incercam sa facem din Respect World Series cel mai mare circuit din Europa”.

Victorii au mai înregistrat și Benjamin Adegbuy, Ciprian Schiopu, Marian Rusu si Andrei Leustean. Urmatoarea gala Respect World Series ar urma să se desfășoare in România. Gala Respect World Series s-a desfășurat în Londra în fața unui public numeros.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS