Luni, 15 octombrie, Superstarul Zilei este Jennifer Lopez

Cântăreața americană de origine portoricană Jennifer López este Superstarul Zilei de luni la Europa FM.

Născută pe 24 iulie 1969, Jennifer López și-a început cariera în grupul de dans Fly Girl, care a avut numeroase apariţii în emisiunea de televiziune „Living Color”, şi a devenit apoi dansatoare în trupa care o însoţea pe Janet Jackson în turnee. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume.

Jennifer Lopez s-a orientat apoi spre muzică, în 1999, odată cu lansarea albumului ei de debut, intitulat „On the 6”. Cel de-al doilea album al ei, „J. Lo”, lansat în 2001, a ajuns pe prima poziţie în topul Billboard 200, în aceeaşi săptămână în care filmul „Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner”, în care Jennifer juca rolul principal feminin, se clasa pe primul loc în box office-ul nord-american. Lopez a fost prima persoană din lume care a reuşit o astfel de performanţă. A lansat apoi „J to tha L-O! The Remixes” în 2002, care a devenit primul album de remixuri ce a ajuns pe primul loc în topul american. Următoarele ei albume, „This Is Me… Then” (2002) şi „Rebirth” (2005), au ajuns pe poziţia a doua în topul Billboard. În 2007 a lansat primul ei album cântat integral în spaniolă, „Como Ama una Mujer”. Revenind la muzică, în 2011, Jennifer Lopez a lansat cel de-al şaptelea ei album de studio, „Love?”, care conţine single-ul cu cel mai mare succes din cariera ei, intitulat „On the Floor”, unul dintre cântecele cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. Albumele lansate de Jennifer Lopez s-au vândut în peste 18 milioane de copii în Statele Unite şi în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.

Jennifer Lopez deţine şi o linie de articole vestimentare şi a lansat mai multe parfumuri. Devenită o veritabilă legendă în lumea modei, mai multe dintre ţinutele ei au captat atenţia presei internaţionale şi au stârnit vâlvă în publicaţiile de profil, aşa cum a fost cazul rochiei Versace de culoare verde pe care artista a purtat-o la cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Grammy, în anul 2000. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea celebrului Spital pentru copii din Los Angeles.

Superstarul Zilei îți aduce 100 EURO la Europa FM

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, dimineața, în Deşteptarea, de Vlad Petreanu și  George Zafiu, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă. Pot fi mai multe piese într-o zi și chiar mai multe piese ale sale într-o oră. Fiecare difuzare a unui hit semnat de Superstarul Zilei aduce practic 100 EURO unui ascultător fidel Europa FM.