Confidenţialitate

Ludovic Orban: “Moțiunea de cenzură va avea câștig de cauză în proporție de 100%”

Ludovic Orban a declarat că moțiunea de cenzură va avea câștig de cauză în proporție de 100%, iar Guvernul Dăncilă va pleca de la putere. Președintele PNL a adăugat că toți liberalii vor fi prezenți în plenul reunit și vor vota moțiunea la vedere.

„În mâna fiecărui parlamentar care are o urmă de conștiință stă o singură decizie, trebuie oprit PSD să mai facă rău României. Am început ziua cu reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL. Vă comunic că toți parlamentarii PNL sunt prezenți și toți vor vota la vedere moțiunea de cenzură. De asemenea, am luat legătura cu toții liderii grupurilor parlamentari, iar situația privind mobilizarea la votul moțiunii de cenzură e foarte clară. Moțiunea de cenzură va trece și va avea câștig de cauză în proporție de 100%. Astăzi peste 233 de parlamentari vor vota moțiunea și Guvernul Dăncilă va pleca de la putere”, a afirmat Ludovic Orban, joi, la Parlament, la finalul ședinței grupurilor parlamentarilor PNL.

Întrebat pe câte voturi se bazează, liderul PNL a răspuns: „Pe cel mai mare număr de voturi posibil”.

Moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută și votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, care va începe de la ora 10.00.

Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că votul moțiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.