Confidenţialitate

Ludovic Orban: Masca va fi obligatorie în București și în spațiile deschise

Ludovic Orban a anunțat, duminică seara, că masca va fi obligatorie în București și în spațiile deschise.

Duminică, Grupul de Comunicare Strategică anunță că rata de incidență a cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile, a trecut pragul de 3/1.000 de locuitoriGrupul de Comunicare Strategică anunță că rata de incidență a cazurilor de COVID-19, în ultimele 14 zile, a trecut pragul de 3/1.000 de locuitori în București (3,02).

„Se va institui purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise” după ședința CMSU de luni, de la ora 15.00, a declarat Ludovic Orban, la B1TV.

Capitala a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 770 de cazuri noi.

Instituția Prefectului- Municipiul București anunță că, mâine, la ora 15.00, va avea loc ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență. În cadrul ședinței se va constata încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile și se va hotărî, pe baza analizei prezentate de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, măsurile care se vor aplica, potrivit H.G. nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și pentru stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19.