Lucrări pe podul Giurgiu – Ruse

Circulaţia pe Podul Prieteniei, care face legătura între Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, va fi întreruptă vineri, între orele 10.30 – 11.15, pentru lucrări de întreţinere.

‘Autorităţile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, vineri, 20 octombrie 2017, între orele 10:30-11:15, circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere. Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ’, se scrie într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

IGPF recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de graniţă cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei ‘Trafic Online’, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS