Lucrări pe DN 1, la Româneşti şi pe tronsonul Sinaia – Azuga

Poliţiştii rutieri anunţă că în cursul zilei de miercuri vor fi făcute lucrări de reparaţii sau de întreţinere la drumul naţional 1, în zona localităţii prahovene Româneşti şi pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe DN 1A, în zona Măneciu, vor fi montate glisiere metalice de protecţie, astfel că le recomandă şoferilor aflaţi în trafic să circule cu prudenţă în zonele respective.

Centrul Infotrafic al Polţiei Române anunţă că miercuri, în judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 49+800 de metri, în zona Româneşti, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, se vor executa lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă (plombări).

După finalizarea acestora, utilajele se vor deplasa şi la kilometrul 60, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

Sursa citată mai informează că tot pe DN1, între kilometrii 111 şi 138, pe tronsonul Sinaia – Azuga, se vor desfăşura lucrări de întreţinere.

De asemenea, pe DN1A, între kilometrii 132 şi 134, în zona Măneciu, se vor monta glisiere metalice de protecţie.

În aceste condiţii, poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă în zonele de lucru.

Potrivit Infotrafic, tot miercuri, până în jurul orei 13:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad – Timişoara, la kilometrul 540, se vor executa lucrări de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe benzile unu şi de urgenţă.

Tot pe A1, miercuri, până în jurul orei 14:00, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 75 şi 73, vor fi executa lucrări de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda numărul unu. Până la aceeaşi oră, pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 70 şi 36, se vor desfăşura lucrări de frezare pe banda de urgenţă, fără afectarea benzilor de circulaţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS