Lucrări miercuri pe DN1 şi A1

Pe parcursul zilei de miercuri, în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti – Comarnic, în zona Câmpina, între kilometrii 94+488 şi 95+585 de metri se execută lucrări de asfaltare pe sensul de mers către Bucureşti, iar circulaţia de pe prima bandă este redirecţionată pe cea de-a doua.

Şi în judeţul Prahova sunt lucrări pe DN1 Băicoi – Băneşti, între kilometrii 78+500 şi 79+500 de metri. Aici se execută lucrări de montare a unor separatoare de sensuri din beton.

Lucrări şi pe A1

Pe A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, se execută lucrări de înlocuire şi reparare a glisierei mediene de protecţie, iar autovehiculele sunt redirecţionate de pe banda a doua pe prima.

Pe autostrada A1, de data aceasta pe sensul de mers Sebeş – Deva, la kilometrul 313, se execută lucrări de reparaţii la carosabil pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe a doua.

Lucrări mai sunt programate şi pe sectorul A1 Timişoara – Nădlac. Aici se vor efectua diverse lucrări, astfel:

– pe sensul de mers Arad – Timişoara, la kilometrul 533, pe banda a doua, cu redirecţionare atraficului pe benzile unu şi de urgenţă;

– pe sensul de mers Arad – Timişoara, la kilometrul 529+800 de metri, pe banda de urgenţă, fără redirecţionarea circulaţiei;

– pe sensul de mers Arad – Nădlac, la kilometrul 562+600 de metri, pe banda de urgenţă, fără redirecţionarea circulaţiei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS