Confidenţialitate

Ministrul Bode: Părinții au anunțat târziu dispariția fetiței din Constanța

Salvatorii nu puteau face mai mult pentru fetiţa de 3 ani din Constanţa, găsită vineri moartă pe un câmp, pentru că familia acesteia a anunţat foarte târziu dispariţia, susține ministrul de Interne.

Micuța a fost căutată toată noaptea, afirmă Lucian Bode.

Dacă mai era în viață, fetița ar fi fost găsită cu ajutorul camerelor cu termoviziune:

”Din momentul în care este văzută ultima dată pe camerele de supraveghere și până în momentul în care a fost anunțată dispariția acestui copil, au trecut aproape patru ore. În aceste patru ore, aparținătorii au încercat, cu forțe proprii, să găsească copilul. Medicul legist arată că decesul copilului a survenit înainte de anunțul la 112. S-a întârziat foarte mult cu anunțarea autorităților iar căutările noastre au fost unele foarte, foarte ample. Și aici, apropos de camerele de termoviziune. Dacă era în viață, aveam șanse foarte mari să o identificăm cu acele camere. Din păcate, nu s-a întâmplat așa.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Poliţia Constanţa nu a emis alertă de dispariţie a copilului şi a făcut precizări despre caz doar după o declarație a ministrului de Interne, la câteva ore după ce copila fusese găsită decedată.