Confidenţialitate

LPF: Se depun toate eforturile pentru reluarea campionatului, în condiţii de maximă siguranţă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că depune toate eforturile pentru reluarea campionatului în condiţii de siguranţă.

Forul susține că nu se pune problema “îngheţării” sezonului din culpa LPF sau a celor 14 cluburi.

“Astăzi, LPF a transmis partenerului media EAD.RO INTERACTIVE un răspuns la notificarea primită în 29 aprilie. Le-am comunicat încă o dată partenerilor noştri că LPF depune toate eforturile pentru reluarea campionatului, în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi participanţii, cu respectarea deciziilor autorităţilor guvernamentale şi a măsurilor de protecţie care vor fi indicate de autorităţile de sănătate. Nu se pune problema ”îngheţării” actualului sezon din culpa LPF sau a celor 14 cluburi, aşa încât nu vom ajunge într-un conflict juridic cu partenerul nostru. Ba mai mult, suntem convinşi că vom găsi împreună cu EAD.RO INTERACTIVE cele mai bune soluţii pentru a evita apariţia problemelor economice la nivelul Ligii I Casa în sezonul următor”, se arată pe site-ul LPF.

La fel ca majoritatea competițiilor fotbaliste din lume, ediţia 2019/2020 a Ligii I a fost întreruptă din cauza epidemiei de nou coronavirus.