LPF a stabilit programul Ligii Intai 2012-2013

Astfel, primul derby va fi in runda inaugurala, Rapid – FC Vaslui.

Campioana en-titre, CFR Cluj va incepe pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, Reghecampf va debuta la Steaua impotriva fostei sale echipe, Concordia Chiajna, pregatita amintim de Ilie Stan; Dinamo va juca in deplasare la nou promovata Gaz Metan Severin iar Viitorul Constanta pe teren propriu cu FC Brasov.

In etapa a 3-a va fi CFR Cluj – FC Vaslui, in cea de-a 4-a Dinamo – Rapid, in runda a 6-a vor fi doua derbyuri Rapid – CFR Cluj si FC Vaslui – Steaua. Dinamo – CFR Cluj se va juca in etapa a 8-a, Steaua – Rapid in etapa a 9-a, Steaua – CFR Cluj in etapa a 11-a si in fine Steaua – Dinamo va fi in etapa a 14-a.

Asadar ros-albastri vor juca toate meciurile cu rivalele in lupta pentru titlu pe teren propriu in turul campionatului, cu exceptia celui cu FC Vaslui si au teoretic cel mai lejer start cu primul meci dificil abia in etapa a 6-a.

Rapid pare sa aiba cel mai greu program in debutul sezonului- cu Vaslui, apoi la Galati, in Giulesti cu CSM Iasi dupa care doua deplasari dificile – la Dinamo si Petrolul Ploiesti.